JK: Ja sam mama veštica, a Duško tata koji dopušta sve!

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Ja sam mama veštica, a Duško tata koji dopušta sve!

Jelena Karleuša nedavno se slikala za časopis “Mama“ zajedno sa svojim čerkicama Atinom i Nikom i tom prilikom je otkrila mnoge zanimljivosti.

“Duško ne zna da im kaže ne, a ja se trudim da održim red i zakon, pa tako ispadam veštica sa rogovima, a on je tata koji dozvoljava sve. Njih dve vole da mi prave neprijatnosti u vrtiću, pa kada dođem po njih, naglas viče “Evo je Jelena Karleuša
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
Jelena je otkrila i čime njene ćerkice žele da se bave jednoga dana. “Nika će biti veterinarka, ali to je mnogo bolje jer je želela da bude vozač kamiona i fudbalerlka. Atina želi da bude pevačica, ali ona koja ne peva. Još uvek se stidi“ – ispričala je Jeca.

Autor: Goran, Foto:Screenshot

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.