Ivan Ivanović: Hvala Karleuši što je pomogla, sad može da prestane sa kuknjavom

Izvor: Blic, 25.Maj.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Hvala Karleuši što je pomogla, sad može da prestane sa kuknjavom

Sukob voditelja Ivana Ivanovića i pevačice Jelene Karleuše se očigledni nikada neće smiriti, pa čak ni tokom humanitarnih akcija.

Oni su u petak uveče na teletonu, koji je organizovala "Blic" fondacija i TV Prva, licitirali oko Ivanove frizure. Tačnije, pevačica je ponudila 200.00 dinara kako bi lično ošišala voditelja, međutim, TV Prva je stala na njegovu stranu i ponudila više. Jelena se zaustavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sumi od 260.000, ali je Ivanović na kraju ponudio 300 hiljada, kako bi zadržao svoju frizuru, piše portal pulsonline.rs

Nakon završetka večeri, pevačica se oglasila na društvenim mrežama objasnivši da je takav potez voditelja i očekivala. Ipak, ni Ivanović nije ostao dužan:

Vidim da se svašta piše o šišanju. U licitaciji JK je kod 300 hiljada rekla "moram da se konsultujem" i pobegla sa TV.

— Ivan Ivanović (@veceivan) May 24, 2014

Ivanović je dodao i kako je novac uplatio u humanitarne svrhe, tako da je za njega priča oko šišanja i Karleuše završena.

Ja sam platio tu sumu, da mi ostane frizura:) tako sam ukupno donirao 800 hiljada dinara za ugrožene u poplavama. Kraj JK kuknjave

— Ivan Ivanović (@veceivan) May 24, 2014

Ipak, Ivanović se zahvalio pevačici jer je učestovala u humanitarnoj akciji i na taj način pomogla da se sakupi novac onima koji su u poplavam izgubili sve:

Ipak hvala joj što se javljala na tel i pomogla akciju

— Ivan Ivanović (@veceivan) May 24, 2014

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivan Ivanović: Hvala Karleuši, sad da prestane sa kukanjem

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2014, 11:22

Sukob voditelja Ivana Ivanovića i pevačice Jelene Karleuše se očigledni nikada neće smiriti, pa čak ni tokom humanitarnih akcija...I dalje na ratnoj nozi: Ivan Ivanović i Jelena Karleuša.. ..Oni su u petak uveče na teletonu, koji je organizovala "Blic" fondacija i TV Prva, licitirali oko Ivanove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.