Izvor: Piplmetar.rs, 22.Okt.2023, 23:31

Ispovest Jelene Karleuše o teškom životu: Samo jedna osoba joj je pomogla kada je bilo najpotrebnije

Ispovest Jelene Karleuše o početku karijere iznenadila je mnoge
Poznata pevačica Jelena Karleuša je u jednoj emisiji otvoreno govorila o početku karijere, teškoj finansijskoj situaciji i o tome ko joj je u tom periodu najviše pomogao.
Instagram

Ispovest Jelene Karleuše o teškim vremenima ne ostavlja ravnodušnim Ispovest Jelene Karleuše mnoge je ostavila u čudu kada je rekla da kada je sa 16 godina započela karijeru, a njenoj majci je najveću finansijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << podršku u to vreme je pružila Dragana Mirković.
Vremena su bila teška, država je bila u ratu, inflacija, njena majka je tada imala platu samo dve marke, a ona je baš tih godina snimila prvi album.
“Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ’95-te snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu dve marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape” – govorila je Jelena
Ata images

Pročitajte Pop diva Jelena Karleuša donela drastičnu odluku, fanovi iznenađeni – “I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na TV-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac” – izjavila je pop diva.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images, Instagram




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.