Instagram rivalstvo – Da li su i ovde narodnjaci zakon?

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Apr.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram rivalstvo – Da li su i ovde narodnjaci zakon?

Estradni umetnici su veoma zastupljeni na Instagramu, a vi, sudeći po njihovom broju pratilaca, obožavate njihove profile i volite da ispratite njihove trenutke iz svakodnevnog života. U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na pevačice narodne i zabavne muzike i koga to više volite da pratite.
 
Jelena Karleuša  


✌️
A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 19, 2016 at 10:51am PDT


 
Estradna >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << umetnica sa ubedljivo najviše pratilaca jeste Jelena Karleuša. Mnogi je smatraju modnom ikonom, jer je uvek inovativna i ispred drugih što se tiče odevanja. Tu su i fotografije njene porodice, kao i one sa nastupa.
 
2. Seka Aleksić
 


#tb @vidicsasa #sekaaleksic #Crnooka #crveniruz #love
A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Apr 16, 2016 at 2:00pm PDT


 
Sledeća na listi po broju pratilaca je Seka Aleksić. Još jedna umetnica sa mnogo stila i neko ko je motivisao mnoge dame svojom transformacijom izgleda. Ona je vrlo posvećena svojim obožavaocima i zbog toga je još više vole.
 
3. Emina Jahović
 


#montenegro
A photo posted by #beunforgettable (@yaemina) on Apr 17, 2016 at 10:18am PDT


 
Emina Jahović je umetnica koja ima fanove kako na našim, tako i na prostorima Turske. Vodi zaista ubrzan i zanimljiv život, a na fotografijama uz sina i muža vidimo i njenu ranjivu i najženstveniju stranu.
 
4. Nataša Bekvalac
 



A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 21, 2016 at 1:38pm PDT


 
Gledajući Natašin profil stičete utisak da ona sve postiže – i posao, dobar provod, a i porodični život i brižno majčinstvo. Ona uvek lepo izgleda, a najviše volimo snimke i fotografije njenih svakodnevnih trenutaka.
 
5. Nikolija Jovanović
 


Day.
A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Apr 13, 2016 at 6:08am PDT


 
Nikoliju ne možemo da svrstamo ni u pevačicu narodne, a ni zabavne muzike. Ona je najviše iz rap/hiphop branše. Skandal majstor ili ne, i ona je jedna sasvim obična, kul devojka sa mnogo dobrim fotkama, i jasno nam je zašto je pratite u tolikom broju.
 
6. Goca Tržan
 


#girls #love#nightout #daughter #beograd veceras devojke na reviji moje drage Irene Grahovac.
A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Apr 18, 2016 at 1:51pm PDT


 
Žene obožavaju Gocu Tržan, njenu snažnu energiju i volju, i u njoj vide neku vrstu motivacije. Stičemo osećaj da joj je ćerka prioritet, pa tek karijera i treninzi sa kojih videa možete videti i ‘ukrasti’ po koju ideju za vaš trening.
 
7. Milica Todorović
 


Photo shooting for "Kurir" Happy New Year! #milicatodorovic #milicatodorović #tricase #konacnaodluka #mojezlato #serbiansingers #newyear2016 #
A photo posted by Milica Todorovic (@cicamica022) on Jan 2, 2016 at 9:19am PST


 
Od svih takmičara Zvezde Granda, Milica Todorović ima najviše pratilaca na Instagramu. Ta neka blesavo pozitivna energija, šaljivi snimci i uvek sređeno i nasmejano lice su ono što njeni obožavaoci najviše vole kod cicamica22.
 
8. Ceca Ražnatović
 


#ceca #cecaraznatovic #cecaofficial #pinkovezvezde #serbiansinger #balkansinger #europeansinger
A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Apr 23, 2016 at 8:58am PDT


 
Veliko iznenađenje je bilo kada nam se Ceca, najveća zvezda na Balkanu, pridružila na ovoj društvenoj mreži, jer smo pre toga najviše pratili njene naslednike na istoj. Pretpostavljamo da je malo ljudi primetilo da je i ona tu, s toga se nalazi tek na osmom mestu ove liste.
 
9. Marija Šerifović
 


Sto se kaze dobar dan narode
A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Apr 18, 2016 at 5:55am PDT


 
Rekla bih da je Marija najopuštenija i najneopterećenija umetnica na našoj estradnoj sceni. Obožavamo njen glas i njene pesme, a takođe i njenu neposrednost i opuštenost koju možemo videti i na fotografijama.
 
10. Nina Badrić
 


#ninabadric #ljubavzaljubav ☀️
A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Apr 15, 2016 at 2:14am PDT


 
Na poslednjem mestu, a ne i manje obožavana je Nina Badrić. Ona je u pravom smislu reči dama i na njenom profilu ćete videti mnogo stvari kroz fotografije koje je čine srećnom, posebnom i drugačijom od ostalih.
 
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.