IZLOŽILA SE OPASNOSTI: Na licu Jelene Karleuše uočene promene - hemikalija ostavila trag (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 12:24

IZLOŽILA SE OPASNOSTI: Na licu Jelene Karleuše uočene promene - hemikalija ostavila trag (FOTO)

Ovo se ne može sakriti...

Pop zvezda Jelena Karleuša protekle večeri održala je nastup u jednom klubu u Bosni i Hercegovini. Kao i svaki put kada se negde pojavi, izazove veliku pažnju, što medija što fanova i antifanova.

Karleuša je poznata kao osoba koja uvek postavlja trendove, pa ne čudi što su njeno izdanje mnogi zapazili. Iako je publika navikla na razne kreacije plavokose pevačice, iznova su se oduševili fotografijama koje su zapalile socijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreže.

Na svakom nastupu, pored dobro poznatih pesama posebnu pažnju posvećuje kostimima koje nosi. Kako sama ističe oni su često neudobni, pa samim tim pevačica neretko završi u modricama, ali to je žrtva koju je spremna da podnese zarad spektakla koji se od nje i očekuje.

Popularna pevačica za sinoćni nastup je odabrala usku crnu haljinu, čizme do kolena i bolero rukavice, ali ono što je mnogima privuklo pažnju jesu njene izblajhane obrve.

Ovo nije prvi put da se pevačica podvrgla ovom trendu koji je zaludeo čitav svet, te su mu pribegli i oni kojima to čak ni ne stoji.

Međutim, mnogi zanemaruju opasnost kojoj se izlažu kada, kako bi se to stručno reklo blajhaju obrve, jer uvek postoji mogućnost da se folikul dlake ošteti i samim tim dođe do potpunog gubitka iste.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.