IMBECILU, STAVLJAŠ METU NA ČELO MOJOJ DECI! Jelena Karleuša u svađi sa zadrugarkinom majkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 14:57

"IMBECILU, STAVLJAŠ METU NA ČELO MOJOJ DECI!" Jelena Karleuša u svađi sa zadrugarkinom majkom

Žestoko se posvađale!

Jelena Karleuša je nakon 11 godina pauze, poklonila publici dva albuma koji nose nazive "Alfa" i "Omega". Pevačica je snimila čak 19 numera od kojih jednu prati spot, a ostale zanimljivi vizuali.

Jelenine pesme se nalaze na vrhu trendinga i broje milionske preglede.

Majka jedne zadrugarke je optužila Jelenu Karleušu u komentarima na društvenim mrežama da je uzela novac od države za albume, dok se kako je rekla, deca leče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SMS porukama. Pevačica je odmah reagovala na ove optužbe i poslala je poruku gospođi, a ekipa portala Srbija Danas je došla u posed ove prepiske.

- Odakle tebi ideja da mene finansira država? Čula si? Da li ti je to rekla komšinica? Sa kojim pravom ti ili bilo ko ovo napiše, bez ikakvog dokaza? Stidim se ja takvih kao ti, budala bez mozga kojima jednom izgovorena laž postane istina. Je l pišeš ovo i na profilima glumaca koji stvarno dobijaju milione za serije i filmove? Je l pišeš ovo sportistima koji zarađuju milione? Ti samozvana majko i tebi slični imbecili mojoj deci stavljate metu na čelo! Jesi li pisala ovo možda Ceci? Ne? Ali si se setila meni da napišeš bez jedne sekunde razmišljanja? - napisala je Karleuša i dodala:

- Ja sam kriva za bolesnu decu? Idi pomozi ti kao što ja dajem i pomažem! Ne s*ri više i ne pominji svoju decu da ti ja ne bih pomenula oca i majku! G*vna zla ljubomorna. Meni niko nikada ništa nije dao ni poklonio, a da nisam vratila i to trostruko! Ja nisam ti. Ja sam Jelena Karleuša! Mene i kada plate treba treba da plate puta deset! Marš - napisala je u poruci Karleuša.

- Poštovana Karleuša sramota! Kao majka u tvojim godinama i majka dvoje dece, sramota je uzimati novac od države za jedan bljak album koji će trajati jednu godinu - odgovorila je majka jedne zadrugarke.

Gospođa nam je rekla da joj je navodno Jelena Karleuša pretila i da ona planira da pokrene tužbu protiv nje.

Šta je sve Jelena Karleuša rekla ekskkluzivno za portal Srbija Danas, saznajte u video prilogu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.