Hit: Pogledajte kako Dara Bubamara izgleda kao JK! (Video)

Izvor: Poznati.info, 18.Mar.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Pogledajte kako Dara Bubamara izgleda kao JK! (Video)

Pevačica i učesnica šou programa Tvoje lice zvuči poznato Dara Bubamara, u novoj epizodi imitiraće „ljutu suparnicu“ Jelenu Karleušu. Folkerka je priznala da je bila uzbuđena kada je ćula koga će imitarati.

Videli smo kako izgleda kao Dženifer Lopez, slušali kako peva Rambu Amadeusu „na uvce“, a sada da vidimo i treću, najiščekivaniju transformaciju – Dara kao JK. Dara je u „Exkluzivu“ najavila da će nastup biti „ful“, a da li je takva i maska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pogledajte u galeriji!

– Maska je odlična, skoro pa identična. Imala sam mali pre nekoliko dana. Razbolela sam se i zapušio mi se nos, pa su mnogi rekli da je to super, jer će Jelenin glas biti verniji, ali ja sam želela da rešim taj problem. Očekujte da nastup bude jako dinamičan i pun energije – rekla je Dara.



Autor: Goran, Foto: Printskrin
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvoje lice zvuči poznato miri ljute rivalke? Jelena Karleuša ponudila Dari svoje kostime!

Izvor: Svet plus, 18.Mar.2016

Dara Bubamara u novoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato dobila je zadatak da imitira svoju, ne baš tako omiljenu koleginicu Jelenu Karleušu, a kako bi njen nastup izgledao svetski, diva se ponudila da joj ponudi i svoje kostime...Naime, rivalstvo i netrpeljivost između Dare Bubamare i Jelene...

Nastavak na Svet plus...

Ovako Dara izgleda i peva kao JK, a evo šta joj na to Karleuša poručuje (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 18.Mar.2016

Dvojnice (foto: Instagram/Screenshot) Iako je Dara Bubamara dobila sve pohvale za svoje dosadašnje dve transformacije u šou programu Tvoje lice zvuči poznato (ako se izuzmu zamerke na nepoznavanje engleskog jezika) malo ko je mogao da pretpostavi da će ona ovako ozbiljno ući u ulogu svoje ljute...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.