GODINAMA JE ĆUTALA! Ovo što je Mira Škorić sada rekla o Karleuši sve je iznenadilo!

Izvor: Svet, 06.Okt.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODINAMA JE ĆUTALA! Ovo što je Mira Škorić sada rekla o Karleuši sve je iznenadilo!

Jelena Karleuša i Mira Škorić u prošlosti su se žestoko “častile” uvredama i prozivkama po medijima, ali su se izgleda pomirile. I ne samo to. Sada se toliko hvale da su i sami novinari koji su ih intervjuisali bili iznenađeni.
JK je govorila o Mirinom učešću u šou programu Tvoje lice zvuči poznato:
“Njoj fali malo ambicije, ali sigurna sam da je ovo njen kambek”.
Mira je odgovorila Jeleni na pohvale:
“Karleuša? Naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je volim. Ona je zvezdetina, ali zvezdetina. Najveća zvezdetina na Balkanu”, rekla je Mira za emisiju Exkluziv.
Inače, mnogi su Mirinu i Jeleninu netrpeljivost povezivali sa Škorićkinim prijateljstvom sa Cecom koje je pre nekoliko godina okončano, a još uvek se ne zna zbog čega. Jelenin i Mirin rat dostigao je vrhunac 2010. godine kada je JK pisala kolumnu za jedan dnevni list u kojoj je o koleginici pisala u prilično negativnom kontekstu.
Mira joj, naravno, nije ostala dužna pa joj je napisala otvoreno pismo na Fejsbuku o kom se danima pričalo.
Ali sada je to sve izgleda prošlost.
Svetsvet, ataimages
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

STAVILA NOVA SOČIVA PA... Mira Škorić tokom snimanja emisije doživela neviđeni peh naočigled svih (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Okt.2017, 11:56

Naša pevačica Mira Škorić ove nedelje će u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" pokušati da na najbolji način dočara lik reperke Mimi Mercedes...Za tu priliku stavila je i nova sočiva, a upravo zahvaljujući njima i želji da što bolje iznese imitaciju, desio joj se veliki peh naočigled...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.