(FOTO) Evo kako izgleda DORUČAK Jelene Karleuše, neke NAMIRNICE izazvale posebnu PAŽNJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 14:12

(FOTO) Evo kako izgleda DORUČAK Jelene Karleuše, neke NAMIRNICE izazvale posebnu PAŽNJU!

Poznato je da pevačica ne jede meso!

Pevačica Jelena Karleuša trenutno se nalazi na Kopaoniku, a sa pratiocima na Instagramu je podelila kako izgleda njen doručak ovog jutra.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Za one koji misle da je pevačica vegan, ovaj prizor može da izazove zabunu, jer su se na stolu našli sveže ceđen sok od pomorandže, kroasani, ali i jaja, sir i šunka.

Sve ove namirnice su odličan izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za lagan i hranljiv doručak, ali čini se da Karleuša ipak ne konzumira sve pomenute namirnice.

Podsećamo da je pevačica pre nekoliko meseci naznačila da nije vegan, te da još uvek jede neke namirnice životinjskog porekla.

- Za sve koji se pitaju, ja nisam vegan, ja sam vegeterijanac. Još uvek mogu da konzumiram mlečne proizvode, jaja, ribu, rakove, homobtnicu, školjke. Kad kažem "Još uvek", mislim na plan da uskoro smanjim, a zatim i totalno prekinem sa konzumiranjem namirnica životinjskog porekla - izjavila je pevačica pre par meseci.

Karleuša ne jede meso i ne nosi krzno.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.