Evo zbog kog komentara je Karleuša pobesnela na Snežanu Đurišić

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zbog kog komentara je Karleuša pobesnela na Snežanu Đurišić

Nakon skandala koji je izbio povodom navodne afere Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa pevačica se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda" gde se navodno sukobila sa koleginicom Snežanom Đurišić.

Svađa je navodno nastala kada je Snežana spomenula navodnu aferu o kojoj javnost već danima unazad bruji na šta je Karleuša burno odreagovala.

- Sve je počelo kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Snežana pred svima upitala Jelenu što joj je trebalo sve ovo sa Ognjenom. Karleuša se pravdala da je u pitanju montaža, ali Đurišićka je neumoljuvo poručila: "Daj bre, pa svi znamo da nije i obrukala si i sebe i sve nas". Tada je Karleuša eksplodirala i vikala Popoviću da odmah skloni Snežanu kao i da neće da sedi pored nje - otkriva očevidac i dodaje:

- Pre nego što je došla Jelena Saša je sugerisao ostalim članovima žirija da ne pominju aferu sa Vranješom, a nakon svađe između Snežane i Jelene on je pitao Đurišičku zašto ga nije poslušala - zaključuje očevidac.

Povodom cele situacije kontaktirali smo Snežanu, a ona je imala kratak odgovor.

- Nemam neki poseban komentar, takođe smatram krajnje nepristojnim mešati se u tuđi privatan život - rekla je Đurišićeva za Telegraf.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.