EKSKLUZIVNO: Poslušajte novu pesmu Jelene Karleuše!

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jun.2012, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Poslušajte novu pesmu Jelene Karleuše!

Poznate pevačica je u emisiji "Ami G Show" predstavila svoj deseti album i numere sa njega.

Šokantnom kampanjom najavila je novi album, i nešto izmenjen imidž. Jelena Karleuša je u sinoćnoj emisiji "Ami G Show" predstavila svoj deseti album, i neke numere sa njega. Voditelj Ognjen Amidžić joj je postavljao raznovrsna pitanja, i nije mogao a da se ne osvrne na, sada već popularnu, Pokojnu Milevu, i okršaj između njih dve. Pevačica je izjavila da će se potruditi da taj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji stoji iza lika Pokojne Mileve više neće imati mobilni telefon sa kog kuca, na šta je Mileva na Twitteru odgovorila: "Mačko, pokloniću ti mobilni, nije problem, dobila sam novi od Stiv Džobsa."Šta drugo reći nego - haos!
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Twiter

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Ognjen Amidžić “uhapsio“ Jelenu Karleušu

Izvor: Press, 11.Jun.2012, 14:12

Pevačica Jelena Karleuša snimila je intresantan video povodom večerašnjeg gostovanja u emisiji „Ami G Show“ na televiziji Pink gde će ujedno promovisati i svoj novi album „Diva“

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.