Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO! Karleuša se prvi put pojavila u javnosti posle afere

Jelena Karleuša se danas prvi put pojavila u javnosti posle afere. Ona je jutros doputovla iz Kine i odmah otišla na snimanje “Zvezda Granda”. Nije želela da je mnogo slikaju pa je brzinski bukvalno uletetela sa zadnjeg sedišta u studio. View this post on Instagram PRVO POjAVLJIVANJE JELENE KARLEUSE POSLE AFERE! JK stigla na snimanje The post EKSKLUZIVNO! Karleuša se prvi put pojavila u javnosti posle afere appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(FOTO) JK nakon šest sati napustila snimanje Zvezda Granda!

Izvor: Svet, 22.Jan.2019, 12:09

Jelena Karleuša je nakon šest sati snimanja napustila studio Granda na Košutnjaku.. Pop diva je izašla dosta mirnije nego što je danas stigla, ali se videlo da je prilično neraspoložena.. Karleušu i sutra očekuje snimanje Zvezda Granda, ali i pripremanje nastupa za MAC nagrade u Areni 29. januara...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.