Duško Tošić uvredio Jelenu Karleušu: Pogledajte kako mu vraća

Izvor: Story, 18.Jan.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić uvredio Jelenu Karleušu: Pogledajte kako mu vraća

Pop zvezda otkrila je da njen suprug ove godine neće dobiti poklon za rođendan

Duško Tošić i Jelena Karleuša, foto: Instagram

Srpski reprezentativac Duško Tošić za nekoliko dana će napuniti tačno 30. godina, ali je njegova supruga, pop diva Jelena Karleuša, odlučila je da mu ove godine neće kupiti rođendanski poklon.

Jelena Karleuša: Preda mnom je sudbonosna godina

Kako je otkrila u emisiji Exkluziv, Duško je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sve stvari koje je dobio na poklon od nje, prosleđivao drugim ljudima i to uz komentar Ovo mi se nikada nije dopadalo.

Jelena nije krila svoje iznenađenje što je zaboravio da je baš te stvari dobio od nje na poklon, pa je rešila da mu ove godine ne kupi ništa.

- Tek sam se pre neki dan setila da mu je uskoro rođendan. Neću mu kupiti poklon jer je sve što sam mu ikad poklonila on prosledio drugima, tako da sam odustala od toga - rekla je Jelena u emisiji Ekxluziv.

Izvor: Opera17
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.