Duško Tošić došao u Srbiju i video se sa Karleušinim ocem! Ovo su detalji susreta (FOTO)

Izvor: Story, 17.Maj.2021, 13:33

Duško Tošić došao u Srbiju i video se sa Karleušinim ocem! Ovo su detalji susreta (FOTO)

Duško Tošić stigao je u Srbiju, kako bi neko vreme proveo sa svojom porodicom. I dok se mediji mesecima bave odnosima u braku Karleuša-Tošić, Duško i Jelena čini se tračeve ostavljaju po strani i svoj život vode mirno ne osvrćući se na njih. Odmah po dolasku, porodična poseta ocu Jelene Karleuše upriličena je na njegovom brodu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DUŠKO TOŠIĆ SA ĆERKAMA UZ TASTA: Jasan dokaz o odnosima u porodici Jelene Karleuše! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021

Porodična idila!..Jelena Kareluša u javnosti često priča o pokojnoj majci Divni i koliko joj je njena podrška značila o životu, ali retko spominje svog oca Dragana Karleušu...Međutim, popularna pevačica je sada iznenadila sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram novom fotografijom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.