Dragana Mirković rođendansku želju posvetila ćerkama Jelene Karleuše

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković rođendansku želju posvetila ćerkama Jelene Karleuše

Pevačica Dragana Mirković danas slavi 51. rođendan! Kako to obično biva mnogobrojne čestitke njenih fanova uveliko pristižu na društvene mreže ove estradne umetnice, kojima se ona zahvalila, ali i ovoga puta odgovorila na nesvakidašnji način.

Naime, objavivši na svoj Instagram profil porodičnu fotografiju koleginice Jelene Karleše, koja ovih dana prolazi kroz veoma težak period usled skandala u kome se našla, Dragana je svoje želje usmerila ka Jeleninim ćerkama Atini i Niki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Dragi moji, hvala vam na divnim porukama i čestitkama povodim mog rođendana, ganuli ste me. Ja ću danas, za svoj rođendan, menjati svoju želju za želju da se svi uzdržimo i uzmemo u obzir ove dve divne devojčice koje pate. Budimo ljudi, mislimo na decu! - napisala je Dragana.

Dragi moji, hvala vam na divnim porukama i čestitkama povodim mog rođendana, ganuli ste me. Ja ću danas, za svoj rođendan, menjati svoju želju za želju da se svi uzdržimo i uzmemo u obzir ove dve divne devojčice koje pate. Budimo ljudi, mislimo na decu!

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jan 18, 2019 at 5:59am PST
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.