Divna Karleuša sahranjena uz zvuke pesme “Tiho noći”

Izvor: Svet, 07.Mar.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divna Karleuša sahranjena uz zvuke pesme “Tiho noći”

Danas je na Novom bežanijskom groblju nešto pre 16 sati sahranjena novinarka i radio voditeljka Divna Karleuša, majka pop pevačice.




Divnu, koja je 3. marta u svojoj kući u zemunskom naselju Altina preminula posle duge i teške bolesti, na večni počinak ispratila je neutešna ćerka Jelena, zet Duško Tošić, sestra Danijela.








View this post on Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<














Jelena sa suprugom stiže na majčinu sahranu
A post shared by SVET (@svet_rs) on Mar 6, 2019 at 5:28am PST



Jelena Karleuša na groblje je stigla u pratnji supruga Duška Tošića, kao i nekoliko članova obezbeđenja. Jelena je sve vreme bila tužnog izraza lica i pognute glave.


 







View this post on Instagram














 
Jelena Karleuša ispratila majku na večni počinak Divna Karleuša sahranjena je na Bežanijskom groblju uz prisustvo nekoliko stotina ljudi
A post shared by SVET (@svet_rs) on Mar 6, 2019 at 6:57am PST





Porodica radijske voditeljke Divne Karleuše odlučila je da će je ispratiti uz pesmu “Tiho noći”, koju će izveo Beogradski duvački pogrebni orkestar, koji je osim ove odsvirao još neke pesme.



Sahrani je prisustvovala i Marija Šerifović.

Na sahrani je bio i Divnin bivši suprug, Jelenin otac, Dragan Karleuša.

Ivan Marinković je, u pratnji obezbeđenja, napustio Parove da bi prisustvovao sahrani.



Prisutni su bili i Ćemo, Dara Bubamara, Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Đorđe David…









svetsvet
The post Divna Karleuša sahranjena uz zvuke pesme “Tiho noći” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZABRINUTI SMO ZA NAŠU JELENU! Porodični prijatelj nakon sahrane otkriva da svi pokušavaju da dignu Divninu ćerku iz teške depresije

Izvor: Svet, 07.Mar.2019

Nakon potresne sahrane Divne Karleuše održane danas na Bežanijskom groblju u Beogradu stupilu smo u kontakt sa bliskim porodičnim prijateljem koji nam je otkrio da brine za Jelenu.. ’Bili ste, videli ste. Svi se nekako drže, samo se za Jelenu brinemo. Ona ovo jako teško podnosi, brine nas i što...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.