Direktor Hipodroma spasava Karleušu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor "Hipodroma" spasava Karleušu

Posle Arene i Ušća, Jelena Karleuša je rešila da propadne i na Hipodromu, ali izgleda da će je u tome sprečiti direktor ove ustanove Branimir Jovanović.

Karleuša može na hipodrom, al' da jaše ili mazi konje  

Direktor "Hipodroma" Branimir Jovanović kaže da tu ne može da stane 100.000 ljudi, koliko je Karleuša najavila, a drugi najveći problem je organizacija.

"Nas do sada niko nije kontaktirao u vezi sa koncertom, ali i da jeste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nema šanse da ovde stane 100.000 ili 200.000 ljudi. Konjima muzika ne bi smetala, oni su i bombardovanje preživeli, ali problem je staviti barikade i zaustaviti stampedo posle koncerta. To se desilo posle 'Bijelog dugmeta', ljudi su oborili barikade kada su jurnuli napolje. Zato nije moguće da se obezbedi toliki broj ljudi", kaže Jovanović.

Možda je JK mislila na neki drugi Hipodrom.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Direktor "Hipodroma" spasava Karleušu

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

Posle Arene i Ušća, Jelena Karleuša je rešila da propadne i na Hipodromu, ali izgleda da će je u tome sprečiti direktor ove ustanove Branimir Jovanović. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.