Desingericu bih ŠAMARALA Karleuša bez dlake na jeziku o Despićevoj energiji, udelila mu i savet

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 00:11

"Desingericu bih ŠAMARALA" Karleuša bez dlake na jeziku o Despićevoj energiji, udelila mu i savet

Pevačica otkrila da joj je Dragomir privukao pažnju, pa oplela po nekim kolegama.

Poznato je da pevačica Jelena Karleuša nema problem da javno kaže šta misli o kolegama, pa ni da oplete po onima koji je spomenu u negativnom kontekstu. Ne plaši se ni njihovih reakcija, ni da će se neko naljutiti, ali isto tako zna i da pohvali kada to neko zaslužuje.

Ovoga puta prokomentarisala je Dragomira Despića Desingericu, poznatog kao nekog ko ima neobične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << performanse na svojim nastupima.

Dok se neki zgražavaju zbog toga što reper patikom udara publiku u glavu, Jelena kaže da je on jedan od retkih koji joj je privukao pažnju.

- Mislim da bih ja njega šamarala i da bi se to njemu svidelo. Publika bi bila u transu. Taj dečko jedini ima energiju koja eventualno može da parira. On mora sada da nađe sledeći korak. To je nešto što ja tražim od izvođača, da ima vulkansku energiju. Ne volim slinave i mlake ljude - rekla je pevačica o Despiću.

Mala od skandala je potom kritikovala mlade izvođače, a prvi na spisku je bio Mihajlo Veruović Vojaž.

- Vojaž je najveći fan moja dva albuma i verovatno sluša na "repeat". Ja znam da su ovde bili razni likovi likovi koji su lupali glupoosti. Imamo tu i dril, trep i rep i onda dođe neko ko pokušava time da se bavi i kaže da to nije njegov "cup of tea" (šoljica čaja, prim.prev.) - rekla je Jelena, aludirajući na Editu koja je bila na njenom koncertu u Beogradu na vodi, a potom i oplela po njenim albumima.

- Skupo, mnogo truda, mnogo rada. Mnogo ljudi je krvavo radilo da ovo ovako zvuči. Neki klinac koji je uložio 200 evra, u nekoj sobici snimio glupost. U ovom poslu je bitna samo jedna stvar, a to je da se ne zameraš sa mnom - rekla je ona za podkast na "WTF" radiju.

Srbija Danas/Jutjub/A.M.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Karleuša: Desingericu bih šamarala, svidelo bi mu se

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2023

​Pjevačica Jelena Karleuša nema problem da kaže šta misli o kolegama sa javne scene, pa ni da oplete po onima koji je spomenu u negativnom kontekstu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.