Izvor: Piplmetar.rs, 13.Apr.2024, 09:30

Deca me krive za sve: Karleuša otkrila šta sprema, Duško joj ovo neće oprostiti

Rijaliti Jelene Karleuše pod znakom pitanja
Niko još uvek nije zaboravio modnu reviju na kojoj je Jelena Karleuša oduševila sve svojim manekenskim znanjem. Iako tvrdi da joj je ovo prvi put da se oprobala u ulozi modela, svi prisutni su se složili da je diva u svemu što radi najbolja. Budući da se samo još u ovome nije oprobala, svi se pitaju da li će se rijaliti Jelene Karleuše ikada obistiniti.
ATA images

Foto: Ata images
Rijaliti Jelene Karleuše, mnoge stvari su se desile  Kako njena starija ćerka Atina želi da postane foto model, pa je tako u oktobru 2022. godina imala i svoju prvu zvaničnu reviju, medije je zanimalo šta je mami rekla nakon što je...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.