Izvor: Press, 14.Dec.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara opet ne štedi Georgieva: Vlado je nosat i ima kvarne zube!

Dara Bubamara održala je konferenciju za novinare povodom svog nastupa u novogodišnjoj noći, koji će se održati u Beogradu, a tom prilikom napravila je retrospektivu 2018. godine i istakla šta joj je bilo najteže. Takođe, prisetila se i svog najvećeg uspeha, koncerta u Areni, prekida prijateljstva sa Sekom Aleksić, ali i prekida rata sa Jelenom Karleušom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Naime, Dara je otkrila da je bila u bolnici zbog zdravstvenih problema i da joj je to bio najteži period.
- Nisam pričala o tome zato što sam mislila da je to moja neka intima. Bila sam u bolnici nekih 40 dana, bila sam pod jakom temperaturom, ali ne bih iznosila zbog čega sam bila, ali, hvala bogu, sve je ok.
Slobi hejteri poslali umrlicu, Kija stala na njegovu stranu: Evo koji savet mu je dala!

Bubamara: Da sam poslednja osoba na pustom ostrvu, ne bih ga takla, zato što je odvratan    
Da li si se uplašila u nekom trenutku za svoj život? - Nije nikakva bolest, bila je plastična intervencija u pitanju, nije bilo strašno jer su se desili neki virusi, morala sam da ležim u bolnici. Bilo mi je jako, jako teško jer sam je u tom periodu trebala da pripremam svoj koncert, a ja sam bila na infuziji svaki dan i bilo mi je jako teško.

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.