Da li ste primetili? JK ima novu frizuru

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste primetili? JK ima novu frizuru

Jelena Karleuša je predstavila svoj novi imidž, a njeni fanovi su oduševljeni slikom na kojoj pozira sa kraćom kosom. E sad, pitanje je da li im se sviđa frizura ili pevačicina kratka čipkana haljina...

Naime, pevačica je odlučila da malo promeni frizuru, pa je uz komentar: “Kratka kosa, baš me briga”, objavila fotografiju na kojoj pozira u čipkanoj providnoj haljini i tako predstavila novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imidž.

Doduše, nismo sigurni koliko je ljudi, pored njenih oblina koje se naziru ispod čipke, uspelo da primeti i kraću kosu, ali Jelena je ponovo privukla pažnju i dobila pohvale vatrenih fanova, prenosi telegraf.

Još kada bi obradovala svoje fanove i promovisala neku novu pesmu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.