Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠKO TOŠIĆ KRENUO IZ KINE ZA SRBIJU: Očajan zbog smrti TAŠTE dolazi da bude UZ SUPRUGU JELENU u najtežim momentima

Divna Karleuša, radijska voditeljka, preminula je u nedelju u svom stanu posle borbe sa opakom bolešću. Jelena je u tenutku majčine smrti bila na nastupu u Austriji, a kada joj je saopštena bolna vest, pevačici je pozlilo. Duško Tošić, Jelenin suprug, koji se nalazi u Kini već je krenuo za Srbiju. On je potresen odmah The post DUŠKO TOŠIĆ KRENUO IZ KINE ZA SRBIJU: Očajan zbog smrti TAŠTE dolazi da bude UZ SUPRUGU JELENU u najtežim momentima appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SLOMLJEN BOLOM DUŠKO STIGAO U SRBIJU U crnoj košulji unezverenog pogleda snimljen ispred vile

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2019

Velika tuga!..Fudbaler Duško Tošić stigao je u dom na Dedinje kako bi bio uz suprugu Jelenu Karleušu, čija je majka Divna Karleuša preminula u kući u Zemunu u nedelju, 3. marta...Čim je saznao za tužnu vest, Duško se iz Kine, gde igra fudbal, vratio u Srbiju. Vidno iscrpljen i tužan, fudbaler...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.