DUŠKO, GLEDAŠ LI OVO? Snimak golišave i mokre Karleuše pod tušem izazvao masovne reakcije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 10:18

"DUŠKO, GLEDAŠ LI OVO?" Snimak golišave i mokre Karleuše pod tušem izazvao masovne reakcije! (VIDEO)

U jeku skandala, ona čini samo jedno!

Jelena Karleuša održala je spektakularni koncert u Dubaiju, nakon kojeg je ostala da odmara u  luksuznom letovalištu, te svakodnevno svoje pratioce na Instagramu ostavlja bez teksta novim fotografijama i snimcima.

Popularna pevačica, u jeku priča o njenoj bračnoj krizi sa Duškom Tošićem, koristi svaki trenutak da se opusti i odmori, ali i u tim prilikama stilizovana je od glave do pete.

Jelena je ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta pozirala u svetlucavom minijaturnom kupaćem kostimu koji je savršeno istakao njene atribute.

Iako se kupaći kostim presijava, svetlost nije uspela da skloni pažnju sa toga koliko je pevačica zgodna, te su se komentari i lajkovi samo nizali.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Njene duge noge je posebno istakao visok struk na gaćicama kompleta, a štikle koje je nosila su se potpuno uklopile uz stajling.

Donji deo kušaćeg je posebno zanimljiv jer jedna strana ide baš nisko, a pridržava ga samo jedna tanka traka.

"Uvek sijaš", "Prezgodna kao i uvek", "Naravno, uvek bomba", "Dominiraš", "Svaka čast kako izgledaš", "Goriš", samo su neki od komentara, među kojima se ističu oni u kojima se pominje i njen suprug: "Duško, gledaš li ovo?" "Tošić na aparatima zbog ovog snimka!"

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jelena Karleuša u kupaćem koji može samo ona da iznese

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2022

Jelena Karleuša održala je spektakularni nastup u Dubaiju, nakon kojeg je ostala da odmara u pomenutom luksuznom ljetovalištu, te svakodnevno svoje pratioce na Instagramu ostavlja bez daha.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.