DUBOK DEKOLTE I IZVAJANA FIGURA! JK PROVOKATIVNIM izdanjem zapalila društvene mreže, a tek OVAJ detalj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 12:25

DUBOK DEKOLTE I IZVAJANA FIGURA! JK PROVOKATIVNIM izdanjem zapalila društvene mreže, a tek OVAJ detalj!

Privlači pažnju gde god da se pojavi.

Pevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim provokativnim izdanjima i odevnim kombinacijama koje ne mogu da prođu nezapaženo. Ovoga puta, čini se da je nadmašila i samu sebe.

Naime, Karleuša je u proteklo vreme često viđena u kratkim suknjama i haljinama koje jedva da pokrivaju, a ovoga puta se odlučula za beli kombinezon sa dubokim dekolteom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skoro do pupka ispod kojeg nosila brushalter, a stajling je upotpunila belim kačketom.

Good morning ✨✨

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 12, 2020 at 1:36am PDT

- Dobro jutro - napisala je Karleuša, koja je objavom zapalila društvene mreže, a komentari mnogobrojnih pratilaca su krenuli da se nižu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novo provokativno izdanje Karleuše, fanovi u "transu"

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2020

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim provokativnim izdanjima i odjevnim kombinacijama koje ne mogu da prođu nezapaženo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.