DRAMA SE NASTAVLJA: Posle Karleušinog napada na Veljka, Anastasija surova: Ko je ovde prostak?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 21:33

DRAMA SE NASTAVLJA: Posle Karleušinog napada na Veljka, Anastasija surova: "Ko je ovde prostak?"

Haos ne jenjava!

Pop zvezda Jelena Karleuša žustro je reagovala na stori boksera Veljka Ražnatovića, u kojem je on bio kritičan prema preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću.

Ražnatović je objavio snimak jednog koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, na kom se tada obratio publici ovim rečima: "Ja inače pevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, tzv. srpski", rekao je Balašević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada, a šta je Veljko napisao kao poruku pogledajte klikom OVDE!

Nakon ove izjave Veljko se našao na udaru javnosti i medija koji su osudili njegov stav prema preminulom Balaševiću, te nije bilo retko da ga nazivaju i prostakom.

Posle svih napada, kako od strane medija, zatim javnosti, pa i Karleuše, oglasila se i Anastasija koja je pružila bratu podršku i zapušila usta svima koji njenog brata nazivaju prostakom, aludirajući da su mnogi Balaševića ranije prozivali na taj način, a sada njenog brata nazivaju prostakom.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.