DIVNA IPAK NEĆE BITI SAHRANJENA NA NOVOM GROBLJU, evo gde će počivati majka Jelene Karleuše, pomereno i vreme sahrane

Izvor: Svet, 05.Mar.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVNA IPAK NEĆE BITI SAHRANJENA NA NOVOM GROBLJU, evo gde će počivati majka Jelene Karleuše, pomereno i vreme sahrane

Bivša radijska voditeljka Divna Karleuša, majka poznate pevačice Jelene Karleuše ipak neće biti sahranjena na Novom groblju, kako je bilo prvobitno javljeno. Došlo je do promena, te će nekada omiljeni radijski glas počivati na Novom Bežanijskom groblju.
Došlo je i do drugih promena, pa će Divna ipak biti sahranjena u sredu, 6. marta, u 15:20 sati na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pink.rs.
Podsetimo, Divna Karleuša preminula je juče u 12:30 sati u svom domu u Beogradu. U tom trenutku njena ćerka Jelena Karleuša bila je u Austriji, a kad je čula tužnu vest nije mogla da dođe sebi, a čak joj se i slošilo.
svetinstagram
The post DIVNA IPAK NEĆE BITI SAHRANJENA NA NOVOM GROBLJU, evo gde će počivati majka Jelene Karleuše, pomereno i vreme sahrane appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pitanje je da li će Jelena Karleuša moći da se pojavi na Divninoj sahrani!

Izvor: Svet plus, 05.Mar.2019

Sahrana Divni Karleuši, poznatoj radijskoj voditeljki, biće odžana u sredu, 6. marta u 15:30 sati na Novom bežanijskom groblju. Jelena Karleuša je jako loše i pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani!.. Jelena Karleuša je u jako lošem stanju od kako je saznala za vest, a njeni...

Nastavak na Svet plus...

Divna Karleuša će biti ispraćena na večni počinak uz pesmu ‘Bila je tako lijepa’

Izvor: Svet, 06.Mar.2019, 12:20

Divna Karleuša, koja je preminula u 61. godini života, biće sahranjena na Novom bežanijskom groblju u sredu, 6. marta. Kako piše “Kurir”, bivša radio voditeljka i majka pevačice Jelena Karleuše biće ispraćena na večni počinak uz legendarnu pesmu “Bila je tako lijepa” Dragana Stojnića.. Podsetimo,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.