DA LI JE OVO NAJZAVODLJIVIJE IZDANJE JELENE KARLEUŠE? Toliko je moćno i stylish da se već kopira u svetu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2022, 19:57

DA LI JE OVO NAJZAVODLJIVIJE IZDANJE JELENE KARLEUŠE? Toliko je moćno i stylish da se već kopira u svetu (FOTO)

Jelena Karleuša fotografisala se u moćnom narandžastom kompletu sa trakicama i još jednom dokazala da je kraljica stila.

Jelena Karleuša ponovo je uspela da svojom odevnom kominacijom oduševi svoje pratioce. U narandžastom kompletu sa trakicama pozirala je ispred,a potom i u privatnom avionu, a malo je reći da su njeni fanovi bili oduševljeni onim što vide.

Jelenu smo zapravo u veoma sličnom kompletu sa trakicama mogli da vidimo i pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci. S tim što je tada izbor pao na crnu boju. No sada je ponela još zavodljivije izdanje u najpopularnijoj boji leta, a s obzirom da pevačica poseduje izvajane mišiće na stomaku i perfektnu figuru do koje je došla posebnom dijetom, ne čudi ni malo što ima petlje da obuče top koji izgleda poput nadograđenog kupaćeg kostima.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Suknja sa dubokim kosim šlicem istakla je u prvi plan njene duge noge, a tračice ispod grudi samo su naglasile kako njen dekolte, tako i minijaturni stuk

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ovakvi modeli kompleta već duže vreme su glavni hit među it devojakama, a Jelena je upravo jedna od prvih predvodnica trenda.

Da Jelena Karleuša godinama važi za najbolje obučenu ženu na našim prostorima, a i šire, dokazuju i mnogobrojne vesti koje su otkrile da su svetske dame određene modne kombinacije iznele tek posle popularne pevačice.

Neretko se nađe pored imena svetskih zvezda poput Keri Bredšo, Demi Rouz i Kim Kardašijan koje poseduju identične komade kao i ona.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.