Čuvena VODITELJKA obolela od teške i OPAKE BOLESTI - pružala je veliku podršku Jeleni Karleuši

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 22:35

Čuvena VODITELJKA obolela od teške i OPAKE BOLESTI - pružala je veliku podršku Jeleni Karleuši

Jedna od najvoljenijih TV lica Amerike obolela od užasne bolesti.

Voditeljka Vendi Vilijams (59) već neko vreme muči muku sa zdravljem, a sada joj je dijagnostikovana nova bolest, frontotemporalna demencija i primarna progresivna afazija.

Tim koji brine o čuvenoj voditeljki izneo je detalje njenog stanja u saopštenju za javnost, prenosi Daily Mail.

Oni su rekli da je Vilijamsova prošla medicinske testove pre nego što se došlo do dijagnoze, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi nekoliko dana pre objavljivanja njenog dokumentarnog filma "Gde je Vendi Vilijams?", a koji detaljno opisuje njenu borbu sa zloupotrebom alkohola i mentalnim zdravljem poslednjih godina.

Dijagnoze su uglavnom iste kao one koje ima filmska legenda Brus Vilis.

U saopštenju se navodi da je Vilijamsovoj dijagnostikovana bolest još 2023. godine.

Voditeljka tok-šou emisije navodno živi u ustanovi za lečenje od aprila prošle godine.

Njena sestra, nećaka i brat nedavno su otkrili da ne znaju gde Vilijamsova, koju može da poseti samo staratelj koji je odredio sud. Navodno mogu da razgovaraju sa njom samo telefonom ako ona odluči da ih prvo pozove.

Podestimo, Vendi Vilijams je našoj publici kada je u svom vrlo popularnom američkom šou programu ukazala da je Jelena Karleuša mnogo pre Bijonse nosila pojedine odevne predmete, te je postavila pitanje da li kraljica Bijonse imitira srpsku najveću zvezdu. Isečak iz te emsije možete da pogledate u nastavku:

Srbija Danas/T. M.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.