Ćerka Jelene Karleuše u ozbilnom probelemu!

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2024, 14:17

Ćerka Jelene Karleuše u ozbilnom probelemu!

Ćerka Jele Karleuše, Nika Tošić, našla se u ozbiljnoj dilemi, a sve je to podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok. 
Dok se približava završetku osnovnog obrazovanja, što predstavlja veliku prekretnicu u njenom životu, Nika se suočava s još jednim važnim događajem - malom maturom. Poput mnogih devojčica njenih godina, oseća teret ovog prelaznog perioda. Aktivno prisustvo na društvenim mrežama omogućava joj da otvoreno deli svoje svakodnevne radosti, ali i izazove koji su svojstveni njenom uzrastu.
- Ne znam šta ću da radim za maturu, da li da idem ili ne. Tradicija je da pozoveš nastavnike, iz poštovanja, ali ja ne želim nikoga da zovem. A kad sam shvatila da ide i drugo...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.