Burno u Čačku: Osećam se kao Aca Lukas kad mu iza leđa stoji Jelena Karleuša

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno u Čačku: "Osećam se kao Aca Lukas kad mu iza leđa stoji Jelena Karleuša"

Sednica čačanske skupštine više puta je danas prekidana, a jedno vreme rad se odvijao uz - dve govornice.

Odbornik Dveri Aco Đenadić ostao je za govornicom iako mu je predsednik skupštine Igor Trifunović oduzeo reč, a zatim izrekao i meru udaljenja, pa je u salu uneta nova govornica.

Za novu govornicu je izašao odbornik Nove Srbije Vladica Gavrilović, ali kako je Đenadić nastavio da priča Gavrilović je u jednom trenutku rekao: "Osećam se kao Aca Lukas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kad mu iza leđa stoji Jelena Karleuša".

Sednica je prekinuta, a zatim nastavljena. Međutim, Trifunović je morao da izrekne još jednu meru udaljenja sa sednice - odborniku Nove Srbije Goranu Vidojeviću, koji je prvo pomerio drugu govornicu, a zatim je i blokirao.

Na predlog novog poslovnika opozicija je podnela čak 1.111 amandmana, a Savet za statut je odbio veći deo predloga.

- Savet za statut posle deset sati rada u dalju proceduru prosledilo je 353 amandmana. Gradsko veće je donelo odluku da prihvati 23 amandmana, koji će postati sastavni deo odluke predloga novog poslovnika, dok će se svi ostali naći na skupštinskom zasedanju - rekao je Trifunović.

Odbornici opozicionih stranaka Dveri, Nove Srbije i grupe građana "Za napredniji Čačak - Aleksandar Radojević" kažu da novi poslovnik o radu skupštine, vlast neće lako usvojiti i da će se boriti protiv njega.

Predstavnici vladajuće većine, koju čine Srpska napredna stranka, koalicije Socijalistička partija Srbije-Jedinstvena Srbija-Demokratska stranka Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije-Jedinstveni Čačak, ističu da su pred odbornicima bitne odluke za dobrobit svih građana, a da je zbog ponašanja pojedinih odbornika rad Skupštine pretvoren u cirkus.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.