Bivša zaova Jelena Karleuše, tvrdi da se ona za Bojana udala iz ljubavi!

Izvor: Svet plus, 02.Feb.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša zaova Jelena Karleuše, tvrdi da se ona za Bojana udala iz ljubavi!

Danijela Karić je progovorila o braku njenog brata Bojana i pevačice Jelene Karleuše. Bivša zaova tvrdi da se ona za Bojana udala iz ljubavi!

Ćerka Hafe i Dragomira Karića, Danijela Karić kaže da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o bivšoj snaji. Danijela kaže da se Jelena nije udala za Bojana zbog novca već da su se voleli: " Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje". 

Danijela ističe, da se Karići kao porodica mnogo vole i drže se zajedno ali da ipak svako od njih ima prava na svoje mišljenje i svoj stav. Takođe podseća, da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraja njihovog braka. Smatra da se milioni ljudi razvedu i da tu nema ničega čudnog jer očigledno Bojan i Jelena nisu bili jedno za drugo. Oboje su našli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom Tošićem, a on sa Mašom: " Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude".

 
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.