BUDI SE IZ ANESTEZIJE! Karleuša moli za milost nakon nove operacije nesrećnog psa Alfe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 22:08

"BUDI SE IZ ANESTEZIJE!" Karleuša moli za milost nakon nove operacije nesrećnog psa Alfe! (FOTO)

Sve je učinila!

Vest o psu Alfi koji je pronađen u teškom stanju u naselju Ratkovu sa obe isečene prednje noge, repom koji se držao na malo kože i sa puno rana po čitavom telu užasnula je čitavu domaću javnost. Osumnjičeni vlasnik poriče bilo kakvo učešće u zverstvu.

Veterinar iz Odžaka ga je spasao, kao i organizacija "Ruka šapi", a pevačica Jelena Karleuša je platila kompletno lečenje nesrećnoj životinji.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena Karleuša (@karleusastar)

- Preuzela sam svu brigu i troškove, sad je kod mene u Beogradu i ovaj pas sad ima sve pare ovog sveta, svu negu, najbolje lekare, hranu, uslove. Naručila sam mu i kolica za pse invalide. Za sada mu se prave točkovi. Kada rane dobro zarastu, pokušaćemo sa novom tehnikom jedne vrste implantata koji bi se ugradili u ramene zglobove, itd. Pod uslovom da telo ne odbaci. Eksperimentalna metoda u Londonu. Svi koji se javljaju da pomognu, bez brige, pored mene pas ima sve. Inače, pas je mlad ali ne znamo koliko tačno jer je vlasnik obrisao njegove slike kad je bio mali. Procena oko jedne godine. Savršeno je beli iako je trenutno jako prljavo krzno, zbog rana ne moze da se okupa ali cemo i to uskoro - pisalo je u objavi pevačice na društvenoj mreži Instagram, pre pet dana.

Međutim, Alfa je imao još jednu operaciju, a JK se oglasila i ovim povodom:

- Za sve koji se interesuju, a ima ih mnogo, Alfa se budi iz anestezije. Opet su mu operisane šapice, tačnije, urađena je reamputacija. To znači da je kost morala dodatno da se skrati i obradi, kao i tetive, krvni sudovi, mišići itd. Da vas ne zamaram. Primio je transfuziju od donora i na tome sam vam zahvalna. Nadam se sada oporavku. Kolica su naručena. Eto. Šta je ovaj pas preživeo sve, mučno je pomisliti, a kraja mukama nikad. Molim vas, pokažite milost prema životinjama i ljudima - istakla je popularna pevačica na društvenoj mreži Instagram.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.