BOLJI OD ORIGINALA ISMEVAO KARLEUSIN NASTUP A ONDA MU SE ZAPALILA PERIKA VIDEO

Izvor: medio.rs, 04.Jul.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJI OD ORIGINALA ISMEVAO KARLEUSIN NASTUP A ONDA MU SE ZAPALILA PERIKA VIDEO

Uvek kada Jelena Karleuša snimi novu pesmu to inpiriše "Jutjub" senzacije da urade parodiju na pesmu ili spot.

Nije prošlo ni pet dana od premijere dueta sa Acom Lukasom, a već je snimljena prva parodija na "Bankinu".

"Jutjub" zvezde Losmipanda i Bidzovan su ismejali ovaj nastup, počevši od prenaglašenih atributa plavokose pevačice, pa do kose koju je u jednom momentu zahvatio plamen.

"Ovo je bolje od originalne verzije", napisao je jedan od komentatora.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

SPAVATE LI MIRNO, JK I ACO? Karleušina i Lukasova “Bankina” vas je oduševila, a PARODIJI ćete se smejati danima! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017

Jelena Karleuša i Aca Lukas napravili su spektakl u superfinalu "Zvezda Granda", kada su premijerno otpevali duetsku pesmu "Bankina", a parodija koja se sada pojavila na internetu je više nego urnebesna...Parodija na "Bankinu" delo je jedne od najvećih internet zvezda na Balkanu, Novosađanina Miloša Ivanovića,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.