Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOL ZA MAJKOM NE PROLAZI: Jelena je devet dana nakon Divnine smrti donela OVU VAŽNU ODLUKU

Ni danima nakon smrti majke Divne, pevačica Jelena Karleuša se ne miri sa bolnom činjenicom da nje više nema, a sada je odlučila da kuću u kojoj je ona živela nikada ne proda. Pop zvezda na taj način želi da zauvek sačuva uspomenu na čuvenu voditeljku Radio Beograda, koja je nakon višegodišnje borbe sa rakom The post BOL ZA MAJKOM NE PROLAZI: Jelena je devet dana nakon Divnine smrti donela OVU VAŽNU ODLUKU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Karleuša prenela majčine stvari u svoj dom

Izvor: Tracara.com, 13.Mar.2019, 11:53

Jelena Karleuša skrhana je zbog gubitka majke Divne, koja je preminula 3. marta, ali je smogla snage da njene stvari prenese u svoj dom. Kako piše Kurir, pevačica će majčine unikatne predmete, nakit i garderobu čuvati u posebnoj prostoriji. “Jelena tek sada postaje svesna realnosti i sve više...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.