BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sara Jo dala svoj sud o albumima Jelene Karleuše, pa hladnokrvno spustila Milicu Pavlović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 21:00

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sara Jo dala svoj sud o albumima Jelene Karleuše, pa hladnokrvno spustila Milicu Pavlović!

Ekskluzivno za portal SrbijaDanas, otvoreno na sve aktuelne teme!

Danas se u srpskoj prestonici održava još jedan "Snikervil", te je Beograd postao centar okupljanja mnogih poznatih faca, među kojima je bila i pop zvezda Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo.

Ekipa portala SrbijaDanas, je kao i svaki bitniji događaj do sada, ispratila i ovaj, te je sa vlasnicom albuma "Bez kontrole" porazgovarala na razne teme i aktuelnosti koje se vezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njeno ime. Kao i obično, Jovanovićeva je bila voljna da odgovara na naša pitanja, ali i spomene svoju koleginicu Milicu Pavlović, sa kojom je ušla u medijski klinč zbog, reklo bi se u prvi mah, nesporazuma.

Budući da je nedavno izdala album, a na kojem je sarađivala sa Mimi Mercedez (koja je inače radila i sa pop divom Jelenom Karleušom), sve prisutne je zanimalo kakvo iskustvo Sara Jo ima sa reperkom.

- Mimi je bila genijalna, mi smo kliknule na prvu. Za mnoge se priča da su možda "teški" za saradnju, ali u stvarnosti to bude drugačije. Mimi je veliki profesionalac i uvek je bila tačna. Mimi je svašta nešto napisala i ne samo da je pisala za mene i JK, već i za druge, a uspela je da oplemeni našu scenu. Veliko poštovanje ima sa moje strane - rekla je Sara.

- Ne znam zaista. Mada moram priznati da nije bilo samo od strane medija, bilo je raznih pokušaja. Postalo je toliko učestalo, te sam u nekom trenutku i sama imala potrebu da se oglasim, ali sada ne. A što se tiče tog pića sa mojim ocem i sa mnom, samo bih rekla da je svako ko je imao priliku da prati priču od samog početka, zna šta sam mislila pod onim "ne poznajem je" - bila je jasna Sara Jo u obraćanju za portal SrbijaDanas, ne želeći da se nastavlja u medijskoj prepirci sa "kraljicom juga".

Detaljan razgovor sa Sarjom Jo, možete poslušati uskoro na našem oficijalnom Jutjub kanalu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.