Američka reperka Cardi B uporedila sebe sa Karleušom

Izvor: Tracara.com, 02.Dec.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka reperka Cardi B uporedila sebe sa Karleušom

Trenutno najtraženija američka reperka Cardi B žari i pali top listama, a u međuvremenu pazi šta radi srpska zvezda Jelena Karleuša! Mlada umetnica, čiji je hit Bodak Yellow dospeo na prvo mesto Billboardove Hot 100 liste, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj nesumnjivo podseća na pop divu – i to je otvoreno priznala. “Zašto me ova fotografija podseća na Karleušu,” zapitala se Cardi B u opisu fotografije u kojoj je tagovala Jelenu, a koja je za manje od sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << vremena sakupila više od 130 hiljada lajkova. No, u toku noć, ovaj post misteriozno je nestao sa Instagrama. Ovo nije prvi put da svetska javnost obrati pažnju na popularnu srpsku plavušu. Nakon što su svetski mediji otkrili da su stilisti Kim Kardashian West inspiraciju pronašli u odevanju Karleuše, izbio je internacionalni skandal: o Jeleni su pisali svi veliki svetski mediji, dok joj j je i sama Kim Kardashian “skinula kapu” objavom na svom zvaničnom sajtu. Karleušinom stilu divi se i manekenka Naomi Campbell, ali i brojne druge zvezde. (Visited 9,455 time, 526 visit today)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Američka rep zvezda uporedila sebe sa Karleušom! (foto)

Izvor: Svet, 02.Dec.2017

Ogromnu popularnost koju Jelena Karleuša uživa na američkom tlu najviše duguje svom Instagram nalogu na kom je prati skoro dva miliona ljudi.. Naša pop zvezda uzor je mnogim svetskim facama kada je o modi reč, a sada se jedna i otvoreno uporedila s njom.. U pitanju je Cardi B, trenutno jedna od...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.