Aca Lukas se oglasio o por*o skandalu Jelene Karleuše! Oni su ozbiljno ZLO! SRAMOTA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas se oglasio o por*o skandalu Jelene Karleuše! Oni su ozbiljno ZLO! SRAMOTA! (FOTO)

Nije želeo da ćuti...

Nakon što su procurile porno slike na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, pojedine njene kolege su se oglasile i dale svoje mišljenje o celoj situaciji. Među njima bio je i Aca Lukas, koji nije štedeo reči i Jeleni je pružio punu svoju podršku.

Pravo ime folkerke je MINIRA JAŠARI? Najzad PROGOVORILA o tome! Prvo negirala, pa ŠOKIRALA priznanjem! (VIDEO)

(VIDEO) ZAČUO SE ŽENSKI GLAS, 5 MIN POSLE TVITA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pozvali smo Vranješa na broj koji je JK objavila JAVNO

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine!!! - počeo je Lukas, a pogledajte šta je sve napisao:

UZVRATILA UDARAC! Karleuša objavila Ognjenov "MIKRO" P*NIS i PREPISKU sa njim koja će ŠOKIRATI ESTRADU
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.