AKCIJA U BAZENU: Pogledajte šta Karleuša radi sa mužem DOK IH SVI GLEDAJU! (foto)

Izvor: Svet, 12.Jun.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA U BAZENU: Pogledajte šta Karleuša radi sa mužem DOK IH SVI GLEDAJU! (foto)

Jelena Karleuša uživa na odmoru u Dubaiju sa suprugom i ćerkama. Pošto su im deca još uvek spavala, JK je uhvatila sat vremena kako bi uživala u miru sa mužem Duškom.

Popularni par ispijao je koktele u bazenu, JK je igrala uz muziku, a onda je pokazala lice bez trunke šminke. Doduše, jeste se zamaskirala Instagram filterima, ali možemo odlično da vidimo kako JK izgleda kada nema jak make up, kom je inače sklona.
 
 
SvetNemanja Kostić, instagram
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta Karleuša i Duško Tošić rade u bazenu kada misle ih NIKO NE VIDI! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jun.2017

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić su se baš opustili u Dubaiju, gde se nalaze na odmoru.  ..Uz koktele, Jelena i Duško su se brčkali....Foto: Instagram/karleusastar... A ovo je bila odlična prilika da Karleušine ogromne grudi vidite iz velike blizine...Foto: Instagram/karleusastar..Malo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.