A da se brukam i doživim da me ponižavate... Jelena Karleuša ODBRUSILA Oliveri Kovačević Hajde da se kladimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 23:53

"A da se brukam i doživim da me ponižavate..." Jelena Karleuša ODBRUSILA Oliveri Kovačević "Hajde da se kladimo"

Bez dlake na jeziku, kao i uvek.

Urednica i supervizorka izbora "Pesme za Evroviziju", Olivera Kovačević nedavno je u jednom podkastu progovorila o navodima da je Jeleni Karleuši zabranjen nastup na RTS.

- Karleuša nije zabranjena na RTS! Znam da je gostovala u nekoj emisiji. Mi nikoga nismo zabranili. Ja bih jako volela da se Jelena Kareluša prijavi za Evroviziju - počela je Olivera izlaganje u emisiji "Puls Srbije" kod Ivana Gajića.

- Ja mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je razumem. Kao umetnica takvog kalibra njoj ne odgovara da se takmiči. Ja znam da je uvek problem sa ostvarenim izvođačima i velikim zvezdama da se oni sad prijavljuju na neki festival gde su neki mladi i klinici. Ali meni je racimo jako drago bilo kada se Neda Ukraden prijavila za takmičenje. Neda je zvezda par ekselans jugoslovenskih prostora. Ona je tu videla neku drugu priliku za promociju među mladim svetom. Ja bih volela da ona pobedi sebe i da se prijavi na Pesmu za Evroviziju - rekla je ona u emisiji kod Ivana Gajića.

Na Jelenin odgovor se nije čekalo dugo, a ona je u svom stilu "pecnula" nekadašnju voditeljku.

- Kada jedna država ima zvezdu svetskog kalibra, o kojoj priča ceo svet, koju kopiraju najveće svetske zvezde, koja ima svetski nastup i od svakog svog koncerta napravi sopstveni Eurosong, koja je u svakoj anketi Eurosong fanova izabrana za najpoželjniju, ne treba ona da pobedi sebe, već tebe draga Olivera. Tebe i tvoju ekipu ljudi ikakve vizije, logike, pa i razumevanja svetskog showbiza-a. Jer meni bi bilo lakše da pobedim na Eurosongu, nego u Beogradu zbog vas, draga Olivera. I vi to znate. A da se brukam i doživim da me ponižavate, a to bi mi se desilo - ja ne želim da imam tu mazohističku potrebu. I da, decenijama sam bila zabranjena, sada me samo ne zovete. Ali, mogu da vam obećam, molićete me. I to vrlo uskoro. Hajde da se kladimo u čokoladnu bananicu - poručila je JK na Instagram storiju.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.