56. 000 EVRA Duško Tošić je iskeširao zbog supruge Jelene Karleuše, a kada vidite na ŠTA, neće vam biti dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

56. 000 EVRA Duško Tošić je iskeširao zbog supruge Jelene Karleuše, a kada vidite na ŠTA, neće vam biti dobro!

Bahato!

Pop zvezda Jelena Karleuša otputovala je pre nekoliko dana za Kinu, gde će njen suprug Duško Tošić uskoro zaigrati za fudbalski klub Guangžou RIF. Kako se pisalo u domaćim medijima, Tošić je potpisao ugovor za sumu od 5,8 miliona evra, koliko će dobijati na godišnjem nivou.

Karleuša je nakon uspešnih nastupa, spakovala kofere i otišla za Hong Kong, gde boravi u jednom od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najskupljih hotela. Prema saznanjima, Jelena i njene ćerke smeštene su u apartman od 150 kvadrata, koji se nalazi na poslednjem spratu hotela, odakle se pruža neverovatan pogled.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 14, 2018 at 4:14am PDT

- Jelena je u dogovoru sa Duškom rešila da se odmori od nastupa i obaveza koje je imala u Srbiji i inostranstvu ovog leta. A kako se uskoro bliži i rad na novom albumu, Jelena je odlučila da bi najbolje bilo da se sada opusti i uživa - otkriva izvor blizak Divi i dodaje da je porodica Karleuša - Tošić smeštena u jednom od najskupljih hotela.

- Jelena je preko interneta razgledala hotele i najviše joj se dopao upravo taj u kom su smešteni. S obzirom da će u Hong Kongu boraviti 14 dana, da su smešteni u apartmanu od 150 kvadrata, koji za noć košta 4.000 evra, morali su da iskeširaju 56. 000 evra za dve nedelje. Duško nije žalio pare za svoju suprugu i ćerkice, a kako sada zarađuje više nego ikada u svojoj karijeri, nije ni čudo što im je priuštio takav luksuz - otkvira izvor blizak pevačici.

S obzirom na to da je Karleuša poslednjih nekoliko nedelja često govorila o tome kako jedva čeka da poseti Hong Kong, a da joj se želja ostvarila, ona sada planira da se sastane sa nekoliko poznatih producenata, koji će raditi na njenom novom albumu.

- Jelena je ozbiljna u nameri da se na njenom novom albumu pojavi jedna pesma koju će potpisati producenti iz Kine. S obzirom na to da je čula nekoliko zanimljivih pesama, a da joj se muzika jako dopala, ona je rešila da pronađe tim koji će raditi na novoj pesmi - otkriva izvor.

VRELE OBLINE Guza voditeljke Parova je SAVRŠENA! A vlažne gaćice se usekle... Muškarci, zbogom pameti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.