Vučić Srbima koji su pešačili sa KiM: Hvala vam, ne zbog mene već zbog ljubavi prema otadžbini

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić Srbima koji su pešačili sa KiM: Hvala vam, ne zbog mene već zbog ljubavi prema otadžbini

Predsednik Aleksandar Vučić primio je grupu Srba sa Kosova i Metohije, koja je prošlog petka pešice krenula sa administrativnog prelaza Jarinje kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu i pružila mu podršku Predsednik Aleksandar Vučić zahvalio je danas grupi Srba sa Kosova i Metohije koja je prošlog petka pešice krenula kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu i pružila mu podršku, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tom poduhvatu, ali pre svega, kako je rekao, na tome što vole Srbiju i KiM u Srbiji."Hvala, ne zbog mene ili bilo koga drugog, već na ljubavi prema KiM i svojoj otadžbini", poručio je Vučić nakon sastanka sa njima u zgradi Predsedništva. PROČITAJTE JOŠ - Dačić: Skup u Beogradu će biti spektakularan; Stefanović: Ne očekuju se incidenti Predsednik je istakao da su time što su uradili pokazali kako su i koliko u stanju da se žrtvuju za Kosovo i Metohiju i koliko kilometara da pređu."Neki su dobijali infuziju, imaju žuljeve, malo ko je nepovređen, ali su izdržali ovaj težak i naporan put sa severa KiM do Beograda, da bi pružili podršk miru, stabilnosti, ali i očuvanju naše otadžbine i očuvanju svojih domova i sopstvenom osptanku na KiM", podvukao je predsednik."Moja ogromna zahvalnost vama. Hvala što volite Sbriju i, pre svega, Kosovo i Metohiju u Srbiji", rekao je Vučić.Vučić je Srbe primio u Predstedništvu, do kojeg su oni došli sa transparentom, koji su nosili tokom celog puta "Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića".Mladići sa KiM, njih 27, pošli su u petak, a na marš mira su se odlučili, kako su naveli, da bi dali podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovim naporima za bolji život kako Srba na KiM, tako i za bolju, jaču i modernu Srbiju i bolji život svih njenih građana.Iz Leposavića, na putu ka Beogradu, prošli su do sada kroz Rašku, Ušće, Kraljevo, Mrčajevce, Preljinu, Ljig, Lajkovac i Stepojevac.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ: Albanci bez kompromisa sa Srbijom nemaju ništa, pritisci ne pomažu!

Izvor: RTV Pink, 18.Apr.2019

Predsednik Aleksandar Vučić primio je grupu Srba sa Kosova i Metohije, koja je prošlog petka pešice krenula sa administrativnog prelaza Jarinje kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu i pružila mu podršku, i tom prilikom istakao da međunarodna zajednica i Nemačka, SAD, Francuska, moraju...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.