Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2023, 22:19

Vozači kamiona sa Jarinja i meštani blokirali put Kosovska Mitrovica - Raška

Vozači kamiona sa srpskim tablicama koji već više dana stoje na adminsitrativnom prelazu Jarinje zbog odluke Prištine da blokira ulaz robe iz Srbije na KiM, odlučili su večeras da blokiraju put Kosovska Mitrovica - Raška. U mestu Rudare kod Kuršumlije vozači kamiona i meštani blokirali su magistralni put koji od Prokuplja vodi ka administrativnom prelazu Merdare.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozači srpskih kamiona blokirali puteve

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2023

KOSOVSKA MITROVICA - Vozači kamiona sa srpskim tablicama koji već više dana stoje na ovom administrativnom prelazu odlučili su da blokiraju put Kosovska Mitrovica - Raška.

Nastavak na Nezavisne Novine...

I dalje traje blokada ka prelazu Merdare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2023, 10:37

U mestu Rudare kod Kuršumlije i dalje traje blokada magistralnog puta koji od Prokuplja vodi ka administrativnom prelazu Merdare, izjavio je danas jedan od organizatora te blokade Dejan Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.