Srpska lista na prelazima diže tenziju a iza leđa traži još jedno ministarsko mesto u Kurtijevoj separatističkoj vladi!

Izvor: KMnovine.com, 24.Sep.2021, 21:49

''Srpska lista'' na prelazima diže tenziju a iza leđa traži još jedno ministarsko mesto u Kurtijevoj separatističkoj vladi!

''Srpska lista'' na prelazima diže tenziju a iza leđa traži još jedno ministarsko mesto u Kurtijevoj separatističkoj vladi! Dok za novonastalo stanje na Jarinju i Brnjaku a u vezi registraskih oznaka, vlast iz Beograda krivi Aljbina Kurtija, istovremeno traže još jedno ministarstko mesto u njegovoj "vladi"!


   
Vučiću Ustav Republike Srbije, čiji je predsednik, ništa ne znači ali se ponaša u potpunosti u skladu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << tzv. "ustavom" kosovskih separatista.

   


Brutalno licemerje ali i izdaja koju Aleksandar Vučić sprovodi, još jednom su pokazali svoje pravo lice.


Aleksandar Vučić je preko svoje stranke "Srpska lista" koju je osnovao kako bi sprovodila aktivnosti u smeru razvoja albanskog separatizma i ostvarenja njihovih ciljeva dajući im pre svega legitimitet za sve što rade, uložio žalbu takozvanom "Ustavnom sudu Kosova" tražeći povećanje kapaciteta vlasti i privilegija u separatističkom sistemu. Ta žalba je danas odbijena.

Srbima je odlukom separatističke Skupštine kosovskih Albanaca o formiranju njihove "vlade", u martu ove godine, dodeljeno samo jedno ministarstvo, prenose mediji na albanskom.

Separatističke instance odlučile su da ta odluka nije u suprotnosti sa takozvanim "ustavom" kosovskih Albanaca zbog čega je i odbila žalbu. No, kakva god bila doluka koju donosi taj "sud" i sistem u kome on funkcioniše, najvažnije za nas jeste to što ova žalba otkriva kakvim se lažima, prevarama i licemerjem bavi Aleksandar Vučić preko svoje stranke "Srpska lista".



   
Nas dva brata oba upravljamo, ne plač' majko ako nadrljamo...    


Naime, iz nekoliko razloga ali i zbog poslednjih događaja "Srpska lista" je u više navrata istupala i putem medija plasirala vest da će razmisliti o svom učešću na oktobarskim separatističkim izborima. Kao što vidimo, sve to bila je samo lažna uzbuna i obećanje jer ovom žalobom je "Srpska lista" pokazala da i te kako planira da nastavi učešće u sistemu pod vlšaću albanskih separatista. To vidimo i iz toga što je žalba uložena pre nekoliko dana, dakle upravo u vreme dok se na barikadama drektnoj opasnosti izlažu Srbi koji tu dežuraju usled pritiska nadređenih na svojim radnim mestima a oni direktno višim instancama potčinjenim Vladi Srbije, odnosno, Aleksandru Vučiću.
Očigledno je da ne postoji nikakva briga za narod. Sva briga koja obuzima Vučića jeste kako da ostane na vlasti, kako da proširi svoju moć i uveća bogatstvo. Ovim potezom Vučić je još jednom potvrdio da je veleizdajnik i da mu nije važan Ustav države čiji je predsednik već onaj ilegalne, tvorevine nastale na tlu Srbije.

Kada se još jednom osvrnemo na Srbe kojima je naređeno da dežuraju na prelazima protiv odluke koju je on već potpisao i saglasio se sa njom još 2016. godine u Briselu, čini se da mu na putu do ostvarenja svojih ciljeva ni ljudski životi nisu prepreka.
* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com


* * *


Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Dok vlast kuka na Kurtija, njegova žena u Beogradu promoviše knjigu i to o samoopredeljenju! - KM Novinečetvrtak, 23. septembar 2021. | Urednički kolegijum Dok vlast kuka na Kurtija, njegova žena promoviše knjigu u sred Beograda i to o Kurtiju! Knjiga „Ideja slobode i 'samoopredeljenje'", Rite Augestad Knudsen, supruge tzv. premijera albanskih separatista Aljbina Kurtija, promovisana je danas u Beogradu.


PROČITAJTE JOŠ:   
VAŽNO UPOZORENjE: Vlada Srbije putem portala ''Kosovo onlajn'' širi laži o sukobima radi zaokruživanja izdaje KiM - KM NovineVAŽNO UPOZORENjE: Vlada Srbije putem portala ''Kosovo onlajn'' širi laži o sukobima radi zaokruživanja izdaje KiM Vest o trojici pretučenih Srba na prelazu Brnjak je izuzetno sumnjiva ali je njena zloupotreba krajnje zabrinjavajuća!


PROČITAJTE JOŠ:   
D. Mirović: Srbi ne mogu na KiM sa svojim tablicama a Vučić gradi auto-put od Niša do Albanije (VIDEO) - KM Novinesreda, 22. septembar 2021. | Urednički kolegijum D. Mirović: Srbi ne mogu na KiM sa svojim tablicama a Vučić gradi auto-put od Niš do Albanije (VIDEO) Dr Dejan Mirović, između ostalog i autor knjige "Briselski sporazum: hronologija i posledice" objašnjava za KM novine da su poslednji događaji na severu Kosova i Metohije - apsolutno posedica Briselskog i Vašingtonskog sporazuma.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju




Pogledaj vesti o: Jarinje,   Brnjak,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.