STIŽE IH JOŠ! Priština poslala policijske snage na administrativne prelaze ka Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 17:47

STIŽE IH JOŠ! Priština poslala policijske snage na administrativne prelaze ka Srbiji

Idu ka Jarinju, Merdaru, Brnjaku, Beloj zemlji i Mučibabi

Takozvana kosovska policija angažovala je dodatno osoblje na administrativnim prelazima sa centralnom Srbijom kako bi bolje rukovodili velikim gužvama na prelazima nastalim zbog toga što je veliki broj Srba sa KiM krenuo da glasa na današnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izborima u Srbiji. 

- Kosovska policija preduzela je odgovarajuće radnje kako bi garantovala slobodu kretanja. Policija na prelazima poduzela je konkretne korake, uključujući i dodavanje policijskog osoblja koje će kontrolisati više graničnih prelaza nego drugih dana - saopšteno je iz tzv. kosovske policije a prenosi Koha.

Velike gužve su na administrativnim prelazima Jarinje, Merdare, Brnjak, Bela zemlja i Mučibaba.

Srbi sa KiM glasaju u centralnoj Srbiji pošto Priština nije dozvolila održavanje izbora na KiM, a na izbore idu organizovano autobusima, kao i privatnim automobilima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.