SNAJPERIMA I KALAŠNJIKOVIMA NA GOLORUK NAROD: Rosu došao na Jarinje kao da se sprema za rat, opasali bombe i noževe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 07:59

SNAJPERIMA I KALAŠNJIKOVIMA NA GOLORUK NAROD: Rosu došao na Jarinje kao da se sprema za rat, opasali bombe i noževe

Više od 6 oklopnih vozila nalazi se na prelazu Jarinje na tri lokacije

Policijske jedinice koje su raspoređene na nekoliko punktova na severu Kosova u blizini prelaza Jarinje i Brnjak opremljene su teškim naoružanjem, koje se razvrstava u dugo i kratko oružje.

Građani sa severa Kosova su se okupili na Jarinju u znak protesta zbog odluke Ministarstva unutrašnjih poslova o probnim tablicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vozila sa srpskim registarskim tablicama koja ulaze na teritoriju Kosova.

Nova smena kosovske policije stigla na Jarinje, sve vece i vece torbe da nece na kopaonik na zimovanje?🤣😂😅 pic.twitter.com/dGZBka14IG

— @nikola83dorcol 🇷🇸 građanin severne Šumadije (@nikola83dorcol) September 21, 2021

Policijski timovi Jedinica za specijalne intervencije "FIT" naoružani su snajperima, kalašnjikovima, mitraljezima, dugim puškama, ali i kratkim oružjem, koje je primarno za svakog policajca, piše portal Kalkso.

Specijalne operativne jedinice "NJSO" opremljene dugim oružjem poput kalašnjikova i kratkim oružjem poput "gloka", suzavcem i šok bombama.

.

Prethodno je Ljajmi objavio tekst, uz prateće slike, da Srbe koji se nalaze na brdima u blizini Jarinja, posmatraju snajperisti Rosu. Isti portak je preneo da je više pripadnika Rosu angažovano na sličnim zadacima.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ponovo barikade na sjeveru Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Sep.2021

Granični prelazi Jarinje i Brnjak su blokirani nakon odluke kosovske Vlade da zabrani ulazak vozila sa srpskim tablicama. Odluka kosovskih vlasti da počnu sa recipročnom merom skidanja srpskih tablica sa vozila koja ulaze na teritoriju Kosova izazvala je proteste srpskog stanovništva na severu Kosova,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.