Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2021, 04:30

Portparol KFOR-a: Cilj povećanja broja patrola je brzo smirivanje situacije

Portparol KFOR-a Antonio Minutela je izjavio da je do povećanja patrola i trajanja patroliranja na severu Kosova u blizini prelaza Jarinje i Brnjak došlo sa ciljem da se brzo smiri situacija na severu Kosova. Minutela je za prištinsku televiziju Klan kosova rekao da je KFOR preduzeo dalje korake na terenu povećanjem patrola duž glavnih puteva na koje je uticalo postavljanje blokada puteva i rasporedjivanjem jedinica KFOR-a na graničnim prelazima Jarinje i Brnjak, u skladu sa mandatom Rezolucije 1244 Saveta Saveta bezbednosti UN iz 1999. godine.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

KFOR na severu, cilj brzo smirivanje situacije

Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2021

PRIŠTINA-ZUBIN POTOK..Povećanja patrola i trajanja patroliranja na severu Kosova, u blizini prelaza Jarinje i Brnjak ima za cilj brzo smirivanje situacija na severu Kosova, rekao je večeras portparol KFOR-a Antonio Minutela za TV Klan Kosova...On je dodao da je KFOR preduzeo dalje korake na terenu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.