LICEMERNI ĐILAS PONOVO PLJUJE PO SRBIJI: Kritikuje vlast zbog Kosova, a prvi požurio da udari granicu na Jarinju i Brnjaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 15:06

LICEMERNI ĐILAS PONOVO PLJUJE PO SRBIJI: Kritikuje vlast zbog Kosova, a prvi požurio da udari granicu na Jarinju i Brnjaku

Oglasio se i član Glavnog odbora SNS Petar Petković

Sramota je da žuti tajkun Dragan Đilas koji je zgrnuo 619 miliona evra, a nijedan jedini dinar nije dao za srpski narod na Kosovu i Metohiji danas napada predsednika Alekdandra Vučića koji je zaslužan za istorijsku pomoć i ulaganje u našu pokrajinu, poručuje član Glavnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS Petar Petković.

On dodaje da "Đilas koji je sa svojim saradnicima postavio granicu na Jarinju i Brnjaku između Srba u centralnoj Srbiji i naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji, nema ni moralno ni bilo koje drugo pravo da bilo kome drži lekcije, a ponajmanje Vučiću koji se svakog Božjeg dana bori za interese srpskog naroda u pokrajini i radi sve da očuva mir i stabilnost".

- Dok je naš narod na Kosovu i Metohiji na svojoj koži i domovima osetio pogrom 2004. godine, Đilas je sa svojim saradnicima zgrtao milione i za njega Srbi na KiM nisu ni postojali - navodi Petković.

On smatra da je za Đilasa "naš narod u pokrajini samo jeftina moneta za potkusurivanje i ostvarivanje ličnih političkih interesa i oglasi se samo kad treba da skupi neki politički poen".

- U drugim situacijama, Đilasa ne zanimaju ni napadi na Nikolu Perića iz Gojbulje, ni Dragicu Gašić iz Đakovice, ni Ranka Bacića iz Kline, već ga samo zanimaju njegovi milioni - zaključuje Petar Petković.
Pogledaj vesti o: Brnjak,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.