KURTIJEVA POLICIJA SPREMA UDAR NA SRBE: Postavljena osmatračnica kod Jarinja, hoće da instaliraju SNAJPERSKA GNEZDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 11:48

KURTIJEVA POLICIJA SPREMA UDAR NA SRBE: Postavljena osmatračnica kod Jarinja, hoće da instaliraju SNAJPERSKA GNEZDA

Kako se bliži 1. septembar, za kada su vlasti u Prištini najavili da počinje primena odluke o suspenziji srpskih dokumenata i registarskih tablica, tako Albanci svakodnevno pripremaju teren za nasilno sprovođenje ove mere koja od Kosova i Metohiji može da napravi bure baruta.

Svega tri dana pošto se saznalo da se Kurtijevi specijalci ubrzano obučavaju za razbijanje barikada i upotrebu teških mitraljeza, danas rano ujutru, kako prenose izvori, Kosovska policija formirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osmatračnicu kod telekomunikacionog repetitora iznad administrativnog prelaza Jarinje.

Istovremeno, tzv. Mobilna granična jedinica KP, počela je da ukopava u zemlju cisterne za naftu, u cilju sprečavanja oštećenja i eksplozije. Očigledno je da ovo sve ukazuje na to da se Priština sprema za udar na sever KiM i da se neće libiti da upotrebi silu ako Srbi ne prihvate dokumenta lažne države. Informacije da KP postavlja osmatračnice blizu administrativnih punktova samo potvrđuje da Kurtijevi specijalci uveliko izviđaju teren i biraju najpodesnije kote za napad.

Naše službe došle su do saznanja da Albanci žele da instaliraju i snajperska gnezda, a meta bi im bili viđeni lokalni Srbi i funkcioneri Srpske liste. Predsednik Aleksandar Vučić u petak je otkrio da Beograd zna imena šestorica naših ljudi čiju likvidaciju sprema Kurtijeva vlast.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.