Zvezdin rekord - Od minusa do tri boda za 61 sekundu!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rekord - Od minusa do tri boda za 61 sekundu!

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su nova tri boda u domaćem šampionatu, a način na koji su došli do preokreta u Gornjem Milanovcu obezbedio ime je i postavljanje novog rekorda.

Aktuelni šampion Srbije nanizao je tri vezana trijumfa na tri uzastopna gostovanja u Superligi, premda je u poslednjem odigranom susretu bio na rubu poraza.

Ekipa Metalca bila je na korak od pobede ali su crveno-beli priredili veliki preokret za samo 61 sekundu što je novi rekord u domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampionatu.

Od trenutka kada je Petar Orlandić postigao izjednačujući pogodak u Gornjem Milanovcu do momenta kada je Luka Adžić kompletirao potpuni preokret protekao je minut i jedna sekunda!

Prethodni rekord bio je u vlasništvu Jagodine, datira iz 2011. godine kada je ekipa iz grada na Belici uspela da preokrene rezultat na Banjici, protiv Rada.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.