Ženu nasred ulice udarao ČEKIĆEM u glavu, naprsla joj lobanja: Strašan zločin u Jagodini

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2020, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu nasred ulice udarao ČEKIĆEM u glavu, naprsla joj lobanja: Strašan zločin u Jagodini

Jagodinka zadobila teške povrde i još uvek nije u stanju da govori o nemilom događaju Sredovečna žena iz okoline Jagodine zadobila je teške telesne povrede glave i ekstremiteta u večernjim satima 10. januara na ulici u Jagodini. Ona ima prelom lobanje i kostiju lica, nagnječenje mozga i otvoreni prelom šake. Nesrećna žena hospitalizovana je na odeljenju neurohirurgije Opšte bolnice u Ćupriji i nuje u životnoj opasnosti, ali ne može da govori. Kako "Novosti" nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznaju, povređena žena je radila u jednoj kafani, a pretukao ju je muškarac koji je bio stalna mušterija. Prema zasad dostupnim informacijama, on ju je sustigao na ulici i zadao joj više udaraca čekićem. Takođe nema zvaničnog saopštenja o tome da li je nasilnik priveden. Prema rečima direktorke Centra za socijalni rad Biserke Jakovljević, nasilje u porodici i u partnerskim odnosima jeste smanjeno od 2016, kada je donet Zakon o porodičnom nasilju, ali ga i dalje ima. Ona dodaje da su u poslednjih pet godina u Pomoravskom okrugu bila tri slučaja nasilja u porodici sa smrtnim ishodom. Novak Mijović (52), iz Jagodine, u porodičnom stanu je pištoljem ubio svoju suprugu Vesnu (45), koja nikada, kako kaže naša sagovornica, nije prijavila nasilje u porodici koje je trajalo godinama. Pročitajte još: Nokautirana komunalna policajka: Ulična prodavačica na Vidikovcu je oborila jednim udarcem (VIDEO) Drugo ubistvo dogodilo se aprila 2015. godine kada je Stevan Kojić (34), iz Jagodine, do smrti tukao svoju suprugu Žaklinu (26), jer je sumnjao da njihova tada trogodišnja ćerka nije njegova. Zato što više nije mogla da podnese neprestano zlostavljanje, pokojna Žaklina je pozvala emisiju "DNK", tokom koje je dokazano da je Stevan biološki otac. Međutim, na dan emitovanja reprize emisije, on je suprugu tukao i šutirao sat vremena, jer mu nije rekla da će biti emitovana repriza. Polomio joj je rebra i grkljan. Stevan je osuđen na 30 godina zatvora. Istog meseca, Mlađa Đurić iz Izvora kod Paraćina je u porodičnoj kući nasmrt pretukao svoju majku Milju Todorović (85).
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nokautirana komunalna policajka: Ulična prodavačica na Vidikovcu je oborila jednim udarcem (VIDEO/FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2020

Pojavio se snimak incidenta u kom se vidi trenutak kako se žena koja vuče kofere uz stepenice okreće u udara šamar policajki ULIČNA prodavačica na Vidikovačkoj pijaci nokautirala je danas pripadnicu Komunalne policije.Pojavio se snimak incidenta u kom se vidi trenutak kada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.